StoryEditorOCM
SportMINUS 42

Kako je „Puntamika” potopljena u šestom uzastopnom porazu? Vlašić: “Sram me kako smo igrali, ovo više neću tolerirati“!

Piše Ivica Gjergja
1. veljače 2021. - 08:15

Na posljednjem gostovanju u Velikoj Gorici košarkaši Sonik Puntamike su doživjeli uvjerljiv, šesti uzastopni poraz. Rezultat 103:61 i minus od 42 koša su bolni, nakon ne tako davnih pobjeda nad Splitom i Zadrom u Jazinama.

Što se ove utakmice tiče, Gorica je imala 12 podjednakih igrača, koje je trener Sesar rotirao i držao visok ritam, a „Punta“ nije imala dva bitna igrača - Danijela Zovka i Sandra Rašića, te nisu uspjeli parirati domaćinu.Evo što su nakon susreta izjavili treneri i igrači oba tima.

image
Cropix

-Čestitam mojim igračima na pobjedi i jednoj dobroj prezentaciji košarke. Istina, gosti su došli bez dva igrača, a mi smo rotirali svih 12. Bila je to utakmica s dosta ritma kojim smo lomili goste i to je na kraju rezultiralo našom velikom pobjedom, kazao je trener Gorice Josip Sesar.

-Ovog puta su nas potukli do koljena, čestitam Gorici na zasluženoj pobjedi. Loše smo izgledali večeras, nismo bili ni sjena momčadi iz prvog dijela prvenstva i početkom ovog dijela. Morat ćemo nešto ozbiljno poduzeti ako se mislimo vratiti u ritam igre od ranije kada smo izgledali kao ozbiljna momčad. Ovo kako smo igrali večeras, mene je sram, nemam drugih riječi, više neću tolerirati da gubimo utakmicu na ovakav način, kazao je trener Sonik Puntamike Hrvoje Vlašić.

-Čestitke ekipi Gorice, bili su bolji, mi smo u jednom slabom ritmu. Nadam se da ćemo što prije izaći iz serije loših utakmica. Vjerujem da ćemo se brzo izvući iz ovakvih igara, kazao je igrač Sonik Puntamike Teo Petani.

-Ispunili smo sve što smo se dogovorili na parketu prije utakmice. Od prve do zadnje minute smo držali igru i zasluženo pobijedili, kazao je igrač Gorice May Kovačević.

09. svibanj 2024 18:28