StoryEditorOCM
SportNK ZADARNOVA

Kadeti u Zmijavcima do pobjede, juniori prokockali dva gola razlike

Piše I. Gjergja
13. rujna 2021. - 19:18

Počelo je natjecanje u novoj sezona Druge dalmatinske lige za kadete i juniore. Podsjetimo, nakon odličnog prošlosezonskog rezultata pionira i kadeta Zadarnove, u suradnji s NK Škabrnjom osvojili su drugo mjesto, kadeti i juniori Zadarnove ove sezone nastupaju u suradnji s Hrvatskim vitezom iz Posedarja.

U prvom kolu kadeti gostovali su kod Croatije iz Zmijavaca i protiv vrlo dobrih protivnika ostvarili polovičan uspjeh. Kadeti su slavili pobjedom 0:2, dok su juniori, nakon uvjerljivog vodstva (0:2), na kraju poraženi 4:2.

Kadeti su odlično otvorili utakmicu i već u 13. minuti poveli golom Bruna Smirčića. Isti je igrač u 27. minuti zabio za 0:2, rezultat s kojim se otišlo na poluvrijeme. U nastavku su igrači Damira Ivančića kontrolirali utakmicu i došli do zaslužene pobjede.

Za kadete su nastupili: Song, Šarić (od 61. Jelić), Bilaver, I. Klanac, Gospić, Dimitrović (od 64. Juričević), Jurjević-Adžić (od 64. Sinovčić), Smirčić, Delija, Osmanović (od 41. R. Klanac), Alić (od 61. Brkić). Trener: Damir Ivančić.

Identičan rezultat su imali i juniori koji su na otvaranje imali vodstvo, za 0:1 zabio je Patrik Knežević u 16. minuti, a u 24. minuti Mate Knežević povisio na 0:2. Međutim, u nastavku domaći dolaze do izjednačenja preko Ivana Gudelja u 53. i Ante Karoglana u 61. minuti. Nakon toga Zadarnova ostaje s deset igrača, drugi žuti karton dobio je kapetan Marcel Patrk. Domaći su to iskoristili i u sudačkoj nadoknadi Ante Jukić s dva pogotka postavlja konačni rezultat 4:2.

Za juniore su nastupili: Rak, Magaš, Lenkić, Patrk, Dujmić, Pavić (od 60. Matković), Galac (od 46. Čirjak), M. Knežević, P. Knežević, Milanko, Dražić (od 60. Škara). Trener: Antonio Perica.

U drugom kolu, 19. rujna, kadeti i juniori gostuju kod NK Imotski.

28. travanj 2024 18:21