StoryEditorOCM
SportIZ HNK PRIMORCA

Jedan otišao, drugi došao!

Piše I.Gjergja
11. kolovoza 2017. - 15:53
Domagoj Perica

Bez obzira na jake vrućine trener Dragan Blatnjak sa svojim pomoćnicima Markom Moravčićemi i Radenkom Šimunovom nema popusta za nikoga od igrača. Tjera ih što bi se reklo „kao vrag duša", a sve u cilju dobrih priprema za predstojeće natjecanje u Trećoj HNL - jug, 26. kolovoza.

Što se pak igračkog kadra tiče možemo reći po onoj staroj „jedan za jedan". Josip Bubnjar, dosadašnji igrač Zadra je registriran, a istupnicu je dobio i otišao u GOŠK Dubrovnik, Domagoj Perica. Perica je imao poziv od Zagore i još nekih klubova, a kako ga trener Blatnjak ne vidi u prvih 11, na kraju je sporazumno raskinuo ugovor i prihvatio poziv GOŠK Dubrovnika.

-Pitao sam trenera je li računa ne mene, a on mi je sve objasnio i kazao da nisam u prvom planu. Ja vjerujem u sebe, prihvatio sam poziv i otišao u Dubrovnik, Primorcu želim sve najbolje i mislim da nisam pogriješio, kazao nam je Domagoj.

Podsjetimo da je Domagoj Perica(23) iz Stankovaca završio školu nogometa Šibenika, igrao u tom klubu te Zmaju iz Blata i Primorcu, mlad je ima 23 godine i želi igrati.

28. travanj 2024 19:40