StoryEditorOCM
SportKOŠARKA KVALIFIKACIJE ZA ULAZ U PREMIJER LIGU

Jazine -Arbanasi kod Ven-a"!

Piše Ivica GJERGJA
17. ožujka 2017. - 21:20
sonik

Nakon što su Jazine -Arbanasi u prvom kolu doslovno "pregazili" Šanac Karlovac, bili uvjerljivi tijekom cijele utakmice u prvom kolu kvalifikacija, čeka ih gostovanje kod Vena, sveučilišne momčadi u Zagrebu. Gostuju u subotu, a susret se igra u 19,30 sati. 

Zavirili smo malo na trening Jazina - Arbanasa gdje trener Jakov Borčić nema popusta za nikoga, a najagilniji je Mate Mrva koji ne da na se i nikom ne popušta. Na trenutak smo ga odvojili od treninga da nam kaže par riječi za gostovanje u Zagrebu.

-Što se tiče moje momčadi sve je u najboljem redu. Svi igrači su mi pripravni, zdravi i željni igre, uostalom sve to ste vidjeli u prvoj utakmici sa Šancem Karlovac. Neće biti nikakvih promjena svi će u "borbu" i vjerujem da možemo pobijediti. Znam da idemo na noge sveučilišnoj momčadi koja je u A-2 ligu Centar prošla bez poraza. Ozbiljna momčad gdje svi znaju igrati, uostalom to su igrači koji su prošli Ciboninu, Cedevitinu i drugih zagrebačkih klubova školu. Oprezom ćemo ući u susret i vjerujem da ćemo pobijediti, kazao nam je trener Jazine-Arbanasi Jakov Borčić.

28. travanj 2024 09:19