StoryEditorOCM
SportPRED GOSTOVANJE U KAŠTELIMA

Jazine-Arbanasi kao "zapeta puška"!

17. travnja 2018. - 18:11
tornado jazine

Svi su kao zapeta puška, moglo bi se kazati za Jazine – Arbanase, momčad koja na gostovanju u Kaštelima cilja na pobjedu koja bi im dodatno osnažila nadu za ostanak u HT Premijer ligi.

- Iako smo svjesni kako je naš suparnik i matematički ispao iz lige, ne mislim da nas očekuje lagan posao , jer i oni zasigurno imaju želju sportski se boriti do kraja prvenstva. Nama bi pak pobjeda značila da smo došli do brojke od šest dobivenih partija koje bi mogle značili ostanak, jasno, ukoliko se poklope ostali rezutati klubova koji su su u sličnoj situaciji kao i mi – pojednostavnio je formulu ostanka, Luka Bujas, trener Jazina.

U zadnjoj predstavi na domaćem parketu, u jednom pravom prvenstvenom dvoboju nadigrali su momčad Škrljeva, čime su u velikoj mjeri podigli razinu samopouzdanja.

Doista, ta nas je utakmica u psihološkom smislu vratila podosta u igru, momci su svjesni kako imaju dovoljno kvalitete kojom zaslužuju ostati u ligi. Velim, Kaštela će igrati kao da je početak prvenstva, zato valja biti oprezan i nikako ne smijemo misliti na naš prvi dvoboj na Višnjiku u kojem smo lagano došli do uvjerljive pobjede. To moramo ostaviti iza sebe – zaključio je Bujas.

Utakmica se igra u srijedu s početkom u 17.45 sati.

30. travanj 2024 12:29