StoryEditorOCM
SportKOŠARKA PRVA MUŠKA LIGA 11. KOLO

Izvrsna igra Sonik Puntamike - 26 koševa razlike!

Piše Ivica GJERGJA 
23. prosinca 2018. - 22:24
Capture_kos.JPG
SONIK PUNTAMIKA - ZAPRUĐE 96:70 (24:24, 27:18, 22:21,18:7) ZADAR - SD Jazine. Gledatelja 100. Suci: Ante Čanković, Karlo Mirčeta, Ante Bralić. Delegat: Davor Modrić. Sonik Puntamika: Atelj 12, Petani 24, Palčić 10, Bučaj 7, Jurjević 11, Grbić, Perić 18, Jošić 8, Bašić , Paleka 6. ZAPRUĐE: Gašparac 9, Stanić 25, Turić 8, Gavranović 12, Montana 10.Raić, Vrlika 2, Ćorkalo, Jarnjak 2, Radulović 2.

Za kraj natjecanja u polu sezoni igrači košarkaškog kluba Sonik Puntamike odigrali su izvrsnu utakmicu i Zapruđu u „poputinu" udijelili 26 koševa viška. Oni su poklonili ovu pobjedu svojim vjernim navijačima. Svi koji su bili u kultnoj dvorani Jazine nisu zažalili vremena provedenog na tribinama, pače uživali su u igri i svaki njihov dobar potez pozdravljali su gledatelji dugim aplauzom, a dobivali su ga Petani, Jurjević, Palčić, Jošić, Atelj, Bučaj i svi drugi.

Sonik Puntamika malo se „mučila" u prvoj četvrtini, a kada je počelo drugo poluvrijeme vidjeli smo igru dostojnu imena ove dvorane, a o vicu u igri i onome kako su prezentirali košarkašku igru dovoljno je pogledati rezultat, i igrom i rezultatom su Puntamičani svima čestitali predstojeće Božićne blagdane.

Na kraju susreta svi su igrači potrčali su jedan drugom u zagrljaj kako bi proslavili pobjedu, a gledatelji su ih dugo pozdravljali aplauzom. Na njihovim licima vidjela se radost, nije ni trener Šime Kraljević bio miran, bio je ushićen i kratko nam je kazao:

- Uradili smo dobru pripremu za ovaj susret, što nam se višestruko isplatilo, došavši do visoke pobjede. Igri smo pristupili ozbiljno cijeneći protivnika, odigrali smo upravo po dogovoru iako smo imali malo problema u početku susreta, a oni imaju tri igrača za Premijer ligu, sve je došlo na svoje u drugom dijelu. Odigrali smo odličan susret i zasluženo visoko pobijedili. Čestitam mojim dečkima na prikazanoj igri, kazao je trener Kraljević.


 

27. travanj 2024 16:46