StoryEditorOCM
SportABA LIGA

Foto: Incident na Višnjiku, utakmica Zadar - Igokea prekinuta u 18. minuti, trener pogođen u glavu, dvorana ispražnjena! Policija: Priveli smo jednu osobu!

Piše I.G.
24. ožujka 2023. - 19:15
Navijači Zadra prekinuli meč protiv Igokee, trener Danijel Jusup pogođen je u glavu. Na fotografiji: po nalogu sudaca tribine su ispražnjene i tek tada je susret nastavljen.  Jure Miskovic/Cropix

U 18. minuti susreta susreta Zadar - Igokea na Višnjiku (pri rezultatu 33:31 za goste) utakmica je prekinuta jer je netko, a nakon što je jedan gledatelj udaljen iz dvorane (nešto je rekao sucu), udario trenera Zadra Danijela Jusupa u glavu, manjim predmetom.

Suci su odmah reagirali i zatražili da se isprazni cijelo gledateljstvo. Rekli su da u takvim uvjetima neće suditi i otišli su u svlačionicu.

Došla je i policija, dvorana je ispražnjena. 

Prema posljednjim informacijama, utakmica bi se mogla nastaviti kada se za to steknu uvjeti, ali u tom slučaju igrat će se bez gledatelja.

- Policija je intervenirala u ŠC Višnjik, gdje su gledatelji morali napustiti dvoranu. Jedna je osoba privedena i u ovom trenutku nalazi se na obradi u policiji - kazao nam je dežurni policijski službenik.

26. travanj 2024 09:55