StoryEditorOCM
SportHRVANJE PRVENSTVO HRVATSKE

Hrvačkom klubu Zadar nova odličja!

Piše Ivica Gjergja
24. rujna 2017. - 15:26

U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za starije djevojčice i dječake 2002.-2003. godine, te za juniorke i juniore rođene 1997. - 1999. goddine.

Natjecanje je održano u ŠSD Pešćenica, natjecalo se 200 hrvača i hrvačica. Hrvački klub Zadar predstavljala je u konkurenciji starijih djevojčica Lucia Sarić u kategoriji do 52 kg. Lucija je osvojila drugo mjesto pobjedom protiv hrvačice Metalca a jedini poraz upisala je protiv aktualne reprezentativke iz Petrinje. Pak junior Krešimir Zurić natjecao se u najtežoj kategoriji do 120 kg i osvojio treće mjesto u konkurenciji šest natjecatelja, dok je Krešimir poražen od aktualnog reprezentativca iz Siska.

- Nastupom mojih „pulena“ Krešimira i Lucije sam zadovoljan, a kako oni imaju još godinu dana mogućnost nastupiti u ovom uzrastu, nakon čega prelaze u stariju dobnu kategoriju, nadam se još boljim rezultatima u idućim natjecanjima. Vjerujem da će se potvrditi i sljedeći vikend kada nastupamo sa sedam hrvača i jednom hrvačicom na Prvenstvu Hrvatske za mlađe djevojčice i dječake koje se ponovo održava na Zagrebačkoj Peščenici, kazao nam je vidno zadovoljan trener hrvača Zadra Vlado Menčik.

28. travanj 2024 01:29