StoryEditorOCM
SportDRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 18. KOLO

Donosimo rezultate utakmica i redoslijed na ljestvici

Piše Ivica Gjergja
20. veljače 2019. - 20:46
Detaalllj.JPG

Poraz Svetog Ante Oktogona nakon dugih 18. kola "vijest je dana" u ovoj ligi te sada nema više neporaženih. "Sveci" su poraženi od Kontre koja ih je "zakontrala" zgodicima Novakovića i Lukačevića. Poraženi su postigli samo jedan zgoditak, a strijelac je bio Viduka. Ekipa "Sveti Ante Oktogon" do sada je imala 12 pobjeda i pet neodlučenih, a sada su dodali i jedan poraz. Koliko je susret bio napet i pun andrenalina govori i podatak da su Zrilić i Vukorepa požutjeli kod Svetaca, a Gospić i Novaković kod Kontre.

Sveti Mihovil poražen je od Bilog briga i očigledno je da gubi korak te se primiče Dasiaddu, posljednjem na ljestvici. U srazu Brodarica - Mali caffe, ovi potonji su vodili, kontrolirali igru i rezultat, a kada im je „ugašeno svjetlo" , jednostavno su nestali s terena, što je iskoristila Brodarica te upisala nova tri boda.

Tornado je u odličnoj formi i upisuje novu pobjedu, koja je vrijedna direktne borbe za Prvu ligu. Dasiaddo je dugo pružao otpor, no bodovi su otišli u Bibinje. Višnjik i Primorac igrali su u oslabljenim sastavima, ali bez obzira na to Višnjik je četiri puta bušio mrežu Primorca. Raštane su se hrabro suprotstavile Boysima i do samog kraja držali su neodlučeno. No junak utakmice Bepo Stojanov je „tricom" zgoditaka razriješio sve dvojbe oko pobjednika. Murvica je lako porazila Bali i tako ostavila neke šanse za put ka vrhu, a mladićima iz Balija slijede teški dani u borbi za očuvanje drugoligaškog statusa.

Rezultati: 
Sveti Ante Oktogon - Kontra 1:2, 
Sveti Mihovil - Bili brig 1:5,
Mali cafe - Brodarica 2:3,
Dasiaddo - Tornado Bibinnje 1:3,
Young boys Total ing - Raštane kanela 4:2, Murvica - Bali 5:0,
Višnjik - Primorac Ljubač 4:2.

Redoslijed na ljestvici: Sveti Ante Oktogon 41, Tornado Bibinje i Young boys TI 33, Primorac Ljubač 31, Brodarica 30, Bili brig i Višnjik 29, Murvica 27, Kontra 22, Mali cafe 20, Raštane kanela 18, Bali 15, Sveti Mihovil i Dasiaddo 13 bodova.
28. travanj 2024 06:26