StoryEditorOCM
SportTREĆA NL-JUG 12. KOLO

Da su Vitezovi gospodari na igralištu Gordana Deme u Posedarju vidjelo se i na susretu domaćina sa Splitom, srušili su ga ‘četvorkom!‘

Piše Ivica GJERGJA
4. studenog 2023. - 18:36

HV POSEDARJE – SPLIT 4:0(2:0)

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Sudac: Zdravko Kuran (Metković). Pomoćnici: Kukolj i Čalo.

Strijelci: 1:0 Knežević (20), 2:0 Bačić (45), 3:0 Knežević (55), 4:0 Blažević (79).

HV POSEDARJE: Pinčić, Ivandić, Jordan, Begonja, Čurjurić, Knežević (od 63. Blažević), Bačić (od 77. Čelić), Zdrilić, Zebić (od 63. Pedišić), Tokić, Jurjević (od 84. Surać). Trener: Marko Pinčić.

SPLIT: Miše, Orlić, Gale (od 65. Perić), Kuzmić, Babić (od 66. Grabar), Balić, Želalaić, Javorčić, Matas, Petrović (od 46. Žužul), Melvan. Trener: Roko Kurtović.

Da su Vitezovi gospodari na igralištu Gordana Deme u Posedarju vidjelo se i na susretu domaćina sa Splitom. Sve do 20. minute nekako su uspjeli gosti održati ravnotežu u igri, no kada je mladi i potentni Mate Knežević probio vrata Splitova vratara Miše sve je već tada leglo na svoje mjesto. Bili su Vitezovi dominantni u igri pa je Bačić bio strijelac drugog zgoditka za završetak poluvremena. U nastavku su se opet iskazali domaćini i nakon izmjene koje je napravio domaći trener Pinčić, polučili su još dva zgoditka za velika tri boda i miran hod po ljestvici. Treba kazati da je teren bio dosta težak, da se nije moglo igrati onako kako su htjeli akteri. Pobjeda Viteza je zaslužena, a igrači Splita bili su u igri fer i korektni.

27. travanj 2024 01:54