StoryEditorOCM
SportKREĆE NOVA SEZONA PRVE HRVATSKE MALONOGOMETNE LIGE ZA ŽENE  

Čiksice otvaraju prvenstvo protiv Siscije priliku će dobiti i debitantice!

Piše Ivica Gjergja
6. prosinca 2018. - 21:12
Superchiks

Sljedećeg vikenda se na parket vraćaju i nogometašice. U Jelkovecu u Sesvetama započinje prvi turnir 4. po redu sezone Prve HMNL za žene.

Ove godine liga broji sedam klubova, uz one koji su dosad nastupali novi klub je dubrovačka ŽNK Ombla. Na prvom turniru protivnici Super Chicksa su Siscia Sisak, MC Plusi i Ombla. Malonogometna ekipa iz Poličnika, Super chiks, otvorit će turnir u subotu u 13:15 protiv Siscie Sisak.

Tijekom dana odigrat će i utakmicu drugog kola protiv bivših prvakinja MC Plusi u 17 sati. Prvi turnir izbranice Luke Marinovića završit će u nedjelju u 10 sati protiv debitanata u ligi dubrovačke Omble .

Što se sastava tiče Super Chicks u sezonu ulazi s ukupno 20 igračica. Novo ime u svlačionici je Ana Petrović koja je stigla iz Split Tommya, dok je klub napustila vratarka Sanja Sabo prešavši u Meteor Futsal. Ove sezone očekuje se nastup i četiri debitantice - Josipe Burčul, Mije Birčić, Mihaele Klanac i Matee Klešnik.
-Znam da će biti naporno i teško na susretima koje igramo sljedeći vikend, no što je tu je. Dobro smo radili, trenirali i spremali se, a u ekipi ima i novih članica koje dobiti prigodu u igri, kratko nam je kazao trener Luka Marinović.

 

27. travanj 2024 17:28