StoryEditorOCM
SportUOČI UTAKMICE U BARU

Aramis Naglić: "Ne treba posebno naglašavati koliko nam je utakmica važna!"

26. listopada 2017. - 20:26
trener-kk-zadar-aramis-naglic-dcbb1fbcf8626051b97197d7fcb04f28_view_article_new

Sve samo ne lagana utakmica očekuje u Baru momčad Zadra koji će za suparnika imati košarkaše Mornara, u čijim je redovima broj Amerikanaca kao u "šestoj floti". Zadar se također pojačao Joshuom Bosticem kojeg se imalo prigodu vidjeti u Železniku, međutim, ni njegovo uprizorenje nije pomoglo da bi se izbjegao poraz od FMP-a. Podsjetimo, Zadar ima samo jednu pobjedu i to onu na gostovanju u Skoplju kad je pao MZT Aerodrom. Što se može napraviti i popraviti u šestoj rundi regionalne ABA lige, javili su iz zadarske svlačionice?

Aramis Naglić: "Ne treba posebno naglašavati koliko nam je utakmica važna, prije svega zbog mira i samopouzdanja u momčadi. Ključ je popraviti protok lopte u napadu, skok igru i ustrajnost igre u obrani. Mornar je kvalitetna momčad koju apsolutno respektiramo."

Kristijan Krajina: "Pobjeda bi nam bila iznimno važna. Cijenimo domaćina, ali ćemo dati sve od sebe da upišemo drugu ovosezonsku pobjedu. Moramo biti čvršći u obrani i poboljšati skok igru. To je ključ pozitivnog rezultata."

Utakmica se igra u petak s početkom u 20 sati.

28. travanj 2024 15:45