StoryEditorOCM
SportUOČI UTAKMICE U BEOGRADU

Aramis Naglić. "Crvena zvezda je najbolja momčad u ABA ligi!"

11. veljače 2018. - 15:30
zadar_igokea16-031117

Svaki izlazak na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, otkako je regionalne ABA lige, momčadi Zadra predstavlja velike muke. Napose to vrijedi za ovu sezonu u kojoj Crvena zvezda upravo u ovom natjecanju predstavlja košarkašku silu, jer je iza njih svega tri poraza.

I na Višnjiku su nedavno "crveno – bijeli" bili dominantni, pa je sve od nekog nešto blažeg poraza gotovo nemoguće očekivati. Ali, u sportu nikad ne valja dignuti ruke "u vis", što zasigurno neće napraviti Zadrani, unatoč snazi suparnika. Nedugo nakon tijesne pobjede protiv Zaboka, Aramis Naglić nije trošio previše riječi o dvoboju koji je pred njim, međutim, dotaknuo se ipak onoga što mogu očekivati na uzavrelom beogradskom parketu.

- Nedvojbeno, Crvena zvezda je najbolja momčad u ABA ligi o čemu svjedoči i njihova liderska pozicija na prvenstvenoj ljestvici. Ako bismo išli u analizu njihovih igrača ponaosob, onda bi se moglo pričati na dugo i široko. Jer, doista imaju izvrsne pojedince koji mogu kreirati razne napadačke i obrambene akcije. Uz to , svjedoci smo da i na euroligaškoj pozornici znaju imati odlične partije. Ono što nam u ovom trenutku nije najbolje sjelo jest da nam odmah iza ovog iznimno teškog gostovanja slijedi Kup Hrvatske – zaključio je Naglić.

Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom u 18 sati.

27. travanj 2024 13:26