StoryEditorOCM
SportIZJAVE

Adria Oil Škrljevo – Sonik Puntamika 82:90 (32:20, 11:28, 23:25, 16:17) Punti sve čestitke za pobjedu!

Piše Ivica Gjergja
31. listopada 2021. - 14:30

Iako su se u Sonik Puntamici pribojavali gostovanja u Čavlima u srazu sa AO Škrljevom, vratitili su se pobjednički. Naime, na samom otvaranju susreta domaćini su imali 14:0, u 2,30 minuta igre (Vrgočeve dvije vezane trice, te trica Rajčićeva), a o Jelenkoviću da ne govorimo, sve je bilo na strani domaćina. Kako i sam trener „Punte“ Stipe Kuliš reče  da se njegovi nisu držali dogovora. Kada su domaćina „razbili“ zaustavivši ga minutom odmora, sve je krenulo na bolje za Punte. Pokazali su momci karakter, odigrali upravo kako je tražio trener Kuliš i zasluženo se vratili doma velikom pobjedom. Ovo im je druga vezana pobjeda, dok su AO Škrljevu nanijeli treću na njihovu parketu. Svi u redovima „Punte“ zaslužuju čestitke i pohvale, očekivati je i dalje dobre igre i pobjede. Evo što su o utakmici kazali akteri. 

- Znali smo da nam od momčadi Škrljeva najjača opasnost prijeti kroz njihovu pick and roll igru i kreaciju jedna na jedan i za to smo se najviše i spremali, međutim na otvaranju utakmice taj detalj nismo ispoštovali. Nakon minute odmora vratili smo se na naš plan utakmice te smo počeli precizno i detaljno izvršavati te počeli voditi utakmicu u smjeru u kojem smo željeli. Na kraju nakon početnih 14:0 što su domaćini imali pokazali smo karakter taktičku disciplinu, te se brzo vratili u susret i na kraju je priveli ga u našu korist, onako kako smo željeli, kazao je trener Sonik Puntamike, Stipe Kuliš.

- Što vam reći ništa, odigrali smo izuzetno lošu utakmicu, početak je bio odličan, poslije smo ušli u apatiju za što nije po meni bilo nikakva razloga, ali očigledno da nas je ta mala rotacija jednostavno potrošila. Zaslužena pobjeda Sonik Puntamike, mora se ići dalje, kazao je trener AO Škrljeva, Damir Rajković.

- Nakon lošeg ulaska u susret domaćini su vodili, no mi smo se skupili i pokazali po tko zna koji put karakter, odigrali dobro, okrenuli rezultat u našu korist i zasluženo pobijedili, kazao je igrač Sonik Puntamike, Marko Jurič.

- Otvaranja utakmice bilo je samo tako, no kasnije se njima šut otvorio, naša obrana je bila šuplja, nismo mogli to kontrolirati, pokušavali smo sve vratiti se no nismo uspjeli, pobjeda je otišla na stranu Sonik Puntamike, kazao je igrač AO Škrljevo, Ivan Vrgoč.

27. travanj 2024 13:20