StoryEditorOCM
RegionalJAVITE POLICIJI

Znate li što o njima? Već pet dana traga se za bratom i sestrom s Vira, udaljili su se u nepoznato sa splitske adrese...

Piše Božidar Lončar
6. veljače 2024. - 20:02

Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na području Splita nestale su dvije malodobne osobe: Ariana Arapović, 2008. godište i Borna Drago Arapović, 2010. godište iz Bobovika s otoka Vira, kako smo doznali od dobro obaviještenog izvora. Vode se kao nestali od 1. veljače.

Ariana Arapović, visoka je 160 centimetara, plave kose i zelene boje očiju te srednje tjelesne građe udaljila se s područja Splita, a Borna Drago Arapović visok metar i 30 centimetara, smeđe kose i tamnosmeđe boje očiju, slabije tjelesne građe, oca Ferida, otišao je u nepoznato s adrese u Splitu.

Prema informacijama koje posjedujemo s otoka Vira, riječ je o bratu i sestri. Za stariju maloljetnu osobu nam je rekao kako se znala voditi kao nestala na području Vira nakon čega bi bila pronađena.

Koliko zna, nisu više s obitelji na spomenutom području i vrlo vjerojatno nisu živjeli skupa u Splitu. Riječ je o hrvatskim državljanima. Fotografije kao ni više detalja o njihovom fizičkom izgledu ili specifičnim karakteristikama za sada nemamo.

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr ili ispuniti obrazac na web stranici Nacionalne evidencije.

27. travanj 2024 02:55