StoryEditorOCM
RegionalČEMU SE ČUDIMO?

Video eksplicitnog sadržaja još jednom pokazao sramotno ponašanje turista: prepustili su se strastima usred dana... Split puca po šavovima, hoće li se to dogoditi nama?

Piše G. R.
11. lipnja 2022. - 14:44

Video eksplicitnog sadržaja koji se širi društvenim mrežama još jednom je prikazao nevjerojatno i sramotno ponašanje turista.

Mladić i djevojka prepustili su se strastima usred bijela dana u samom centru grada. I to na betonskoj ‘gljivi’ iza hotela Bellevue, u Ulici bana Josipa Jelačića. Budući da sadržaj graniči s pornografskim, ovaj video turista koji su toliko opušteni u Splitu da su potpuno zanemarili zdrav razum nećemo objaviti.

image

Screenshot eksplicitnog videa

Društvene Mreže

Nisu jedini, nedavno je na lokalnim portalima objavljena snimka spolnog odnosa na Matejuški. Sezona još nije počela, a medijski prostor već tjednima punimo snimkama i fotografijama razuzdanih turista koji povraćaju, uništavaju imovinu i vrše nuždu na ulicama palače, jednog od najbolje sačuvanih spomenika rimskog graditeljstva na svijetu.

‘Veseli‘ vikendu u Getu, imamo novu snimku razularenih turista. Stanari ne mogu doći sebi: ‘Bilo je sotonski. Ispuštali su neartikulirane zvukove...‘

Poznata getanska kamera ima novu snimku, a svi pokušavaju pogoditi što djevojka sa spuštenom suknjom izvodi usred grada

Objavljena nova snimka sramotnog ponašanja turista u centru Splita: dvije su strankinje u kasne noćne sate ušle u privatni dvor... uostalom, pogledajte video

Nema sumnje da smo sami krivi. Gradska vlast je odavno digla ruke od usmjerenog razvoja turizma, otpustila je kočnice i pustila kola nizbrdo pa gdje god se zaustavila, bolje rečeno zabila. Još je rano za njihovu reakciju. A građani… Oni snimaju. Pritom ne mislimo na one koji objave snimku sigurnosne kamere, već na sugrađane koji se prvo hvataju za mobitel kad turisti pred njima spolno spolno opće u samom centru grada.

Niti ne pomišljaju reagirati, upozoriti ih, zaprijetiti policijom, na koncu ih potjerati s tog mjesta i pokazati da ne toleriramo takvo ponašanje, da su došli u europski grad koji njeguje svoju baštinu i ne dozvoljava iživljavanje raskalašenih gostiju. Nitko se ne trudi pokušati ukazati da ovaj grad nije mjesto gdje se mogu toliko opustiti. Možda smo u međuvremenu postali takav grad?

Sudeći po ovoj godini, snimanjem i podsmjehivanjem na takve scene otvoreno potičemo razulareno ponašanje. Zato smo sami krivi. Nego, nije nam jasno, zašto se onda čudite?

Kao budale brojimo noćenja, regrutiramo raskalašenu vojsku iz cijelog svijeta, a nemamo ključnu stvar. Tko će na koncu platiti razaranje našeg tinela?

26. travanj 2024 21:15