StoryEditorOCM
RegionalSVE ZBOG RETROVIZORA

Tragičan sukob na Krku: policija objavila za što terete Zagrepčanina koji je nokautirao Austrijanca koji je potom preminuo

Piše PSD
29. kolovoza 2021. - 20:04

Policija se oglasila oko sukoba u Baški u kojem je preminuo 69-godišnji turist iz Austrije - piše Novi list.

Kako su mediji već izvještavali, sve se zbilo u istočnom dijelu Baške zvanom Kricin i to u uskoj dvosmjernoj ulici iznad plaže.

Tamo je, kako je neslužbeno doznao Novi list, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka u jednom trenutku retrovizorom zakačio turista iz Austrije.

Ovaj se razljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor s automobila, nakon čega je Zagrepčanin izašao iz automobila. Nakon kratke svađe, vozač je, kako su prepričali očevici, nokautirao pješaka, koji je na licu mjesta preminuo.

Zagrepčanin u pritvoru

Iz Policijske uprave primorsko-goranske sad javljaju da su proveli kriminalističko istraživanje, u tijeku kojeg su priveli 44-godišnjeg Zagrepčanina.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja se 44-godišnjak verbalno, a zatim i fizički sukobio sa 69-godišnjakom, udarivši ga nakon čega je oštećeni pao na pod te potom preminuo.

Tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje će biti obavljena obdukcija i utvrđen uzrok smrti 69-godišnjaka.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je prijavljen za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku”, priopćili su iz policije.

Pokušali ga oživjeti sat vremena

Od susjeda smo doznali kako je pokušaj reanimacije stranog turista trajao gotovo sat vremena, ali nije mu bilo spasa.

O jučerašnjoj tragediji za našeg obilaska Baške danas ujutro još uvijek su svjedočili tragovi krvi na ulici u kojoj se sve zbilo - piše Novi list.

26. travanj 2024 19:27