StoryEditorOCM

Snimka motorista s Dalmatine ledi krv u žilama: ‘Zagrijava gume...‘; Ubili ga komentarima: ‘Tako je i onaj jučer...‘

Piše M. Dr.
24. ožujka 2024. - 14:14

- Zagrijava gume ... a nakon ovoga je nastavio na zadnjem kotaču, Šibenik - stoji uz video objavljen na ‘Prometnim zgodama i nezgodama‘. 

U ovoj snimci mnogi u komentarima ne vide ništa sporno, tako se, kažu, gume i zagrijavaju, no drugima njegova vožnja nije nimalo zabavna.

Nisu još prošla niti 24 sata od jučerašnje velike tragedije u Kaštelima, u kojima je smrtno stradala mlada majka, a njen trogodišnji sin s teškim ozljedama prebačen je u splitsku bolnicu.

Prometnu nesreću na cesti D8 u Kaštel Sućurcu izazvao je 29-godišnji vozač motocikla Honda CBR 600 koprivničkih reg. oznaka M. R. iz Klisa.

U komentarima ispod ovog videa pokrenula se rasprava.

- Tako je zagrijavao i onaj jučer, pa ubio ženu, teško ozlijedio dijete i ubio sebe. Zar ne vidite da su motoristi ubojstvo na cesti, iz razloga što su samouvjereni i bahati! -

- Za koji kilometar će takvog bisera strugati sa ceste. Lako za njega, nego će ubiti nekog ni krivog ni dužnog. Ako ti je do dokazivanja i divljanja, idi na Grobnik, na Željavu u Lici ili na neki drugi poligon, pistu, pa ga tamo diži, jurcaj i pali gume do mile volje-

- Sinoć je njegov prijatelj, isto frajer motociklist usmrtio mladu majku, a vidim ovdje ekipa mu stavlja srca-

- Koji je problem? Bolje da su gume tople -

Pogledajte video.

27. travanj 2024 11:13