StoryEditorOCM
RegionalIDE NA SUD

Sin Ive Amulića (29) i bivše plivačice Edite Grubišić našao se u problemu zbog opijata, evo što mu se stavlja na teret

Piše Scena SD
27. siječnja 2024. - 13:18

Mihovil Amulić (29) rođen u braku pjevača Ive Amulića i nekadašnje plivačice šampionke Edite Grubišić ovih se dana našao u sudskim problemima, piše Imperijal.

Okrivljen je za prekršaj iz čl. 3. st. 1. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. U tom članku "zabranjuje se uzgoj biljaka iz kojih se mogu dobiti opojne droge i nove psihoaktivne te izradu, posjedovanje i promet opojnih droga, biljki i dijelova biljki iz kojih se može dobiti opojna droga i nove psihoaktivne tvari te tvari koje se mogu uporabiti za izradu opojne droge, osim pod uvjetima određenim ovim Zakonom u medicinske, veterinarske, znanstvenoistraživačke i nastavne svrhe."

Sud je pjevačevom sinu izdao i upozorenje da je dužan do pravomoćnog dovršetka postupka kao i do dovršetka postupka izvršenja odluke o prekršaju, odmah izvijestiti sud o promjeni adrese stanovanja ili namjeri da promijeni boravište.

Ivo Amulić slavu je stekao u Jugoslaviji kao frontmen rock benda Tutti Frutti. Tada je bio u braku s Editom Grubišić, Mihovilivom mamom, nekadašnjom plivačicom koja je bila 2013. na listi bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma na gradskim izborima u Splitu, a potom i njegova uzdanica na izborima u Trogiru 2021. godine.

image

Bivša košarkašica Nataša Bebić, balerina Almira Osmanović i nekadasnja plivačica Edita Grubišić.

Tom Dubravec/Cropix

Naime, bivša Amulićeva supruga živjela je u Splitu s djecom, a onda se preselila na Drvenik Veli pa je izlazila na izbore u Trogiru na Kerumovoj listi, piše Imperijal.

04. svibanj 2024 19:40