StoryEditorOCM
RegionalU NOVIM PROSTORIMA

Održan "Dan karijera" na "Baltazaru" u Biogradu na Moru, svoja iskustva podijelili poslodavci, bivši studenti i maturanti

Piše Zadarski.hr
21. ožujka 2024. - 19:06

Na danu karijera u Biogradu na Moru, u novim opremljenim prostorima okupili su se maturanti srednjih škola, profesori i poslodavci. Današnjem danu nazočni su bili učenici Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole, te Hoteljersko turističke  i ugostiteljske škole iz Zadra, kao i maturanti Srednje škole iz Biograda na Moru, ukupno njih 120. Maturanti su bili u pratnji svojih profesora.

Na samom početku sve prisutne je pozdravio Voditelj Dislociranog Centra dr.sc. Pave Ivić, te predstavio sve mogućnosti studiranja na Baltazaru u Biogradu.

Svoje iskustvo s Dana karijera podijelili su poslodavci, bivši studenti "Baltazara" i maturanti. Zatim su okupljeni  imali priliku pogledati što je Dan karijera omogućio prošlim generacijama studenata te kako im je promijenio profesionalnu karijeru i koja su nova znanja i vještine stekli. Nakon toga okupljenima su se obratili predstavnici struke bivši studenti, i alumini Baltazara pročelnik za gospodarstvo i turizam u Zadarskoj županiji gosp. Ante Sjauš i Ivana Terzić. Ante Sjauš je kazao da uz obrazovanje na Baltazaru uspješna karijera neće izostati.

image

"Dan karijera" na "Baltazaru"

27. travanj 2024 00:35