StoryEditorOCM
RegionalLJETOVANJE ZA SVE

Ne znamo je li platio, ali on je svoje mjesto na ležaljci našao: s hrvatskog otoka stiže potpuno neočekivan prizor, no kada bolje promislimo - ima logike

Piše PSD
4. kolovoza 2022. - 17:53

Znamo iz medija i iz života da ljudi imaju najrazličitije kućne ljubimce. A kada idu na ljetovanje, ako su odgovorni, povest će ih sa sobom.

Uostalom, kako znamo iz medija i iz života, na plažama također ima svakakavih ljubimaca i stvorova.

image

Jarac u carstvu hladovine
 

Screenshot Twitter

Fotografija jednog ljubimca na ljetovanju objavljena je danas na Twitteru pod naslovom "Pozdrav s otoka Paga, Hrvatska". Riječ je o kozi, odnosno jarcu koji se zaista opušteno odmara. U hladu suncobrana, na ležaljci i prostirci. Nedostaje mu samo kakav koktel, sladoled ili neka grickalica, krema za sunčanje i šešir. Eventualno kakvo štivo.

Dodatno je zanimljivo što je fotografija snimljena u Hrvatskoj. Iako bi čovjek mogao očekivati da će se jarac odmarati na istarskoj obali, koja kozu ima na svome grbu, gospodin je odabrao otok Pag. Koji je pak u znaku ovaca i janjaca. Kada se bolje promisli, logično je da jarac, kao i drugi turisti, ljetuje izvan svoga prirodnog mjesta življenja. Zbog toga se, uostalom, putuje i ljetuje.

Možda ova fotografija i objava pokrenu trend pa se zaredaju fotografije drugih ljubimaca na plaži. Nadamo se ipak da se na nekoj neće pojaviti i nekakav piton željan mora i sunca.

image

Samo da se netko ne dosjeti na plažu dovesti pitona (ilustracija)

Ishara S.kodikara/AFP
27. travanj 2024 03:53