StoryEditorOCM
RegionalOBITELJ U ŠOKU

Nastavljena potraga za Marijanom iz Big Brothera: pronađen dio njezinih stvari, policija diže dron iznad područja Save

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
28. travnja 2022. - 10:24
Marijana Seifert (lijevo fotografija policije, desno iz vremena kada je bila u Big Brotheru)Pu Zagrebačka/Srđan Vrančić/Cropix

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobjednicom regionalnog reality showa Big Brother, čiji je nestanak iz stana sa zagrebačke Savice jučer prijavio njezin suprug, ušla je u drugi dan.

Otkrivamo detalje misterioznog nestanka Marijane iz Big Brothera. Njezin suprug govori za ‘Slobodnu‘: ‘Nestala je tijekom noći, nije ostavila poruku! Policija je u posjedu njenog mobitela...‘

Prema neslužbenim informacijama, jučer je tijekom dana dio njezinih stvari pronađen više stotina metara od njezina doma, pa se stoga jučer pretraživao detaljno cijeli kvart kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane, piše Jutarnji.hr.

Potraga jednakog intenziteta nastavit će se i danas na tom predjelu te će se za potrebe iste ponovno dizati i dron.

Jedna od prijateljica nestale nam je u totalnom šoku jutros kazala da ne može vjerovati da bi ona samo tako napustila djecu.

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njezino dijete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije par mjeseci za njezin rođendan.

Zvučala mi je sjetno, propitkivala se kakva budućnost čeka njezinu djecu, zvala sam je k sebi u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv - rekla je za Jutarnji jedna od prijateljica nestale Marijane.

02. svibanj 2024 07:19