StoryEditorOCM
RegionalMOTIVI SE JOŠ NAGAĐAJU

Intenzivno se traga za ubojicom s magistrale, pronađen još jedan sumnjivi motocikl; Počinitelj ništa nije htio prepustiti slučaju, u žrtvu je ispalio četiri metka

Piše PSD
10. studenog 2019. - 09:54
Omiš, ubojstvo

 

Osim odbačenog motocikla u Šestanovcu, nakon šokantnog ubojstva 38-godišnjeg K. F, u subotu nešto prije 14 sati na skretanju za Brzet, drugi sumnjivi motocikl pronađen je u Omišu, a policija provjerava oba vozila te još uvijek traga za ubojicom, javlja Dalmatinski portal.
Vlasnik motocikla pronađenog u Šestanovcu je 28-godišnji N. P., dobro poznat policiji, osoba koja je već imala problema sa zakonom, kako zbog dilanja, tako i zbog konzumiranja droge, a zbog razbojništva počinjenog u lipnju 2011. godine u Strožancu odslužio je i zatvorsku kaznu.

Tko je vlasnik motocikla pronađenog u Omišu još nije poznato.

Kako piše Dalmatinski portal, ubojica 38-godišnjeg K. F. ništa nije htio prepustiti slučaju te je u njega, dok je u parkiranom automobilu sa svojom djevojkom konzumirao hranu netom kupljenu u obližnjem fast foodu, ispalio četiri metka.
O tome svjedoči broju čahura pronađenih na mjestu zločina na Jadranskoj magistrali, na samom izlazu iz Omiša.
Motivi likvidacije 38-godišnjaka kojem je prije nekoliko godina izgorio plažni objekt u Pisku još se nagađaju, a Policija istražuje njegovo kretanje tijekom dana i s kim je sve razgovarao. 

 

27. travanj 2024 11:37