StoryEditorOCM
RegionalMINISTAR LOVRO KUŠČEVIĆ U PONEDJELJAK U ZADRU

Evo koje su općine i gradovi dobili ukupno 3,1 milijuna kuna

Piše Zadarski.hr
7. travnja 2017. - 16:32
dgu_plenkovic8-030317

Povodom završetka Javnog poziva za raspoređivanje i korištenje sredstava kapitalnih pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za 2017. godinu, ministar Lovro Kuščević u ponedjeljak 10. travnja 2017. godine boravit će u Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji te će tom prigodom dodijeliti Odluke o dodjeli sredstava kapitalne pomoći korisnicima tj. predstavnicima općina odnosno gradova čiji zahtjevi za financiranje su odobreni.

Odluke o dodjeli sredstava kapitalne pomoći ministar Kuščević dodjeljivat će uz prisustvo župana Stipe Zrilića u 15:00 sati u prostorijama Zadarske županije (Božidara Petranovića 8, Zadar).

U Zadarskoj županiji sufinancirat će se 24 projekta, ukupne vrijednosti 3.144.000 kuna koje su prijavile općine odnosno gradovi : Lišane Ostrovičke, Pašman, Posedarje, Sv. Filip i Jakov, Pakoštane, Bibinje, Nin, Polača, Vrsi, Gračac, Starigrad, Galovac, Poličnik, Tkon, Novigrad, Zemunik Donji, Biograd na moru, Jasenice, Obrovac, Posedarje, Škabrnja, Preko, Ražanac, Sukošan. U državnom je proračunu za ovu namjenu osigurano 40 milijuna kuna.

28. travanj 2024 06:40