StoryEditorOCM
RegionalWUHAN NA OTOKU

Bračani na koronakrizu odgovorili crnim humorom: neslane šale mnogima nisu najbolje sjele, ali neki i dalje iznad svega cijene - dobru bazu

Piše PSD.
8. svibnja 2020. - 19:52

Dok većini Bračana nimalo nije do šale dok se koronavirus širi otokom te nakon 22 dosad potvrđena slučaja oboljelih strepe od novih zaraza, uvijek se nađe onih koji u svemu pronađu dozu humora pa makar crnog.

Nepoznata osoba tako je na putokazu za Nerežišća, sam epicentar zaraze na Braču, crnim sprejem mjesto preimenovala u Wuhan, a isto se dogodilo i na natpisu na samom ulazu u mjesto, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na neslanu šalu koja otočanima, ako je suditi po komentarima i nije najbolje sjela, odlučio se i administrator Facebook stranice Općine Nerežišća.

Na službenoj Facebook stranici općine tako je, uz fotografiju prepravljenog putokaza osvanula i poruka napisana kineskim pismom, uz hrvatski prijevod 'Ostanimo odgovorni'.

'Prvoklasni vandalizam. Svaka čast onome ko se naslađuje na tuđu muku. Sramite se.', 'Da mu netko od njegove fameje živi tu ne bi mu to palo napamet', neki su od komentara uzrujanih otočana koji ne vide ništa smiješno u teškoj situaciji koja ih je snašla, dok neki ipak smatraju kako nema zla u ovoj (istina, možda neumjesnoj) šali jer je dobra baza uvijek - dobra baza. A humor nerijetko spašava i u najtežim momentima.

26. travanj 2024 02:24