StoryEditorOCM
PromoSUPER SUBOTA U SUPERNOVOJ

Vrijeme je za najbolji shopping u lipnju!

Piše Zadarski.hr
8. lipnja 2018. - 10:42
BOOST ZA SVE

Super subota već je prepoznatljiv shopping dan koji donosi odlične popuste u trgovinama Supernova centra Zadar. Na jednom mjestu, u ugodnoj atmosferi centra i uz brojne popuste shoppingirajte i ove subote, 9. lipnja.

Shopping je uvijek dobra ideja posebno ako ste u potrazi za novim modnim kombinacijama ili ako želite iznenaditi svoje najdraže nekim posebnim znakom pažnje. Trgovine Supernova centra Zadar pripremile su i ove subote fantastične popuste među kojima izdvajamo: 20% na pune cijene i 10% na sniženi asortiman u trgovini Buzz, 15% na novu kolekciju u trgovini comma, a Kerver je pripremio 30% na novu kolekciju te 50% do 70 % na dio asortimana.

Ako ste u potrazi za novim kupaćim kostimima onda svakako navratite u trgovinu Golden Point koja nudi 20% na dio asortimana kupaćih kostima, dok Kik nudi modu za kupanje već od 34,90 kn.

Više informacija o posebnim ponudama i popustima koje Vas očekuju ove Super subote, pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici centra.

Subota, 9 lipnja, dan je za najbolji proljetni shopping – Vidimo se!

27. travanj 2024 08:52