StoryEditorOCM
PromoNOVI TRIKOVI: FLIP KAMERA S TOPLINSKIM MJERENJEM, SENZOR UNUTRAŠNJE KVALITETE ZRAKA, MJERENJE UDALJENOSTI LASEROM

Predstavljen novi Cat S61 s mnoštvom integriranih alata

Piše PROMO
9. ožujka 2018. - 20:20
CatS61-Workbench

Tvrtka Caterpillar nastupila je na ovogodišnjem MWC 2018 sajmu u Barceloni, a  glavna zvijezda bio je novi mobitel iz serije CAT – svestrani S61. On je nadogradnja na Cat S60 s poboljšanom FLIR® značajkom toplinskog snimanja, ugrađenim mjerenjem udaljenosti uz pomoć lasera i senzorom unutrašnje kvalitete zraka. Cat S61 je najnapredniji alat do sada koji pomaže u obavljanju posla.

Cat S61 može se pohvaliti s integriranom FLIR kamerom s toplinskim snimanjem koja ima poboljšani softver za veći kontrast slike, proširenim rasponom temperature do 400 stupnjeva Celzija i nadogradnjom s VGA na visokodefinicijski detalj iz vidljive kamere koja osigurava nenadmašnu optimizaciju slike primjenom FLIR MSX® tehnologije. 

Ove nove značajke i poboljšanja pomažu u utvrđivanju novih slučajeva uporabe u kojima su potrebne prenosivost, povezivost i veća kvaliteta slike. Dijagnostika vozila, nadzor asfalta i nadzor opreme veće temperature sada su mogući uz Cat S61, uz dodatak mnogobrojnim slučajevima klasične uporabe koji uključuju detekciju gubitka topline oko prozora i vrata, detekciju vlage i nedostatka izolacije, identifikaciju pregrijanih električnih uređaja i preopterećenih strujnih krugova te gledanje u potpunoj tami ili kroz zatamnjujuće pojave kao što su svjetlosna magla ili dim.

Aplikacija MyFlir® također je nadograđena na uređaju Cat S61. Nove, tražene značajke, uključujući prijenos toplinskog snimanja uživo, savjete i trikove na uređaju i forum zajednice, pomažu korisnicima da iskoriste maksimalne značajke koje pruža toplinsko snimanje sa S61.

Cat S61 također uključuje senzor unutrašnje kvalitete zraka marke Sensirion za upozoravanje korisnika o visokim razinama zagađivača u unutrašnjem zraku (Volatile Organic Compounds ili VOC) u njihovom radnom okruženju. Najčešći izvori VOC-a su boje, otapala, tepisi, namještaj i proizvodi za čišćenje, a svi su uobičajeni u okruženjima tipičnima za korisnike Cat telefona. Cat S61 će pratiti razine kvalitete unutrašnjeg zraka i obavijestiti korisnike kada zabilježi nezdravo okruženje te im omogućiti da donesu pravodobne odluke, npr. otvaranje prozora za poboljšanje ventilacije ili uzimanje stanke. Senzor također može omogućiti očitanja vlažnosti i trenutačne temperature.

Cat S61 također se isporučuje s mjerenjem udaljenosti pomoću lasera koje može mjeriti udaljenosti od točke do točke do 10 m, a zatim izračunati područje i prebacivati se između metričkog i imperijalnoj mjerenja. Svi se podaci pohranjuju u sliku tako da možete obaviti druge procjene mjerenja ili namještanja bez vraćanja na to mjesto.

Kombinaciju značajki izuzetno cijene korisnici Cat telefona. Npr. električari mogu upotrijebiti toplinsko snimanje za analizu kutije s osiguračima ili sustava ožičenja i mjerenje udaljenosti pomoću lasera za procjenu koliko je kabela potrebno za posao. Oni također mogu prebaciti rezultate snimanja prijenosa uživo u bazu ako bi trebali dodatni savjet od kolege. 

Cat S61 ima veliki zaslon od 5,2” FHD zaštićen s Gorilla Glass 5 i optimiziran za vanjsku uporabu. On također poboljšava vodeće značajke čvrstoće. On je otporan na prašinu i vodu s IP68 do 3 m na 1 sat. Također je u skladu s MIL Spec 810G i izrađen je da izdrži ponavljanja ispitivanja pada na beton od 1,8 m. Sve te značajke važne su za kupce Cat telefona koji često upotrebljavaju telefone za očitavanje i formatiranje nacrta i računa dok su na poslu.

Peter Stephens, glavni direktor Bullitt Group, globalnog korisnika licencije mobilnih uređaja za Caterpillar, izjavio je:

“Znamo da 60 % kupaca Cat S60 upotrebljava integriranu toplinsku kameru najmanje jedanput tjedno i da poboljšanja temperature i razlučivosti u novoj Cat S61 čine toplinsko snimanje pristupačnim za više korisnika i slučajeva uporabe. Uključivanje još točnijih, korisnijih komercijalnih alata znači da jednostavno nema drugog pametnog telefona koji može učiniti sve što može učiniti S61. Nevjerojatno smo ponosni to."

Frank Pennisi, predsjednik FLIR industrijske poslovne jedinice, izjavio je: “Uzbuđeni smo što podržavamo Bullitt Group pomoću svojeg partnerskog programa Thermal by FLIR i što integriramo mikrokameru za toplinsko snimanje u sljedeću generaciju Cat S61.  Cat S60 pokazao se nevjerojatnim alatom koji je više osoba predstavio prednosti toplinskog snimanja i jedva čekamo da to proširimo s Cat S61.”

Cat S61 će biti predstavljen na kongresu Mobile World Congress (štand CS78). Bit će raspoloživ u 2. kvartalu na MSRP-u i moći će se naručiti na www.catphones.com i kod odabranih maloprodajnih trgovaca i operatora u cijelom svijetu.

Ključne značajke Cat S61:

Vodeće značajke čvrstoće

Pojačani aluminijski lijevani okvir

MIL Spec 810G

Izrađen da izdrži ponavljanja ispitivanja pada na beton od 1,8 m

Otporan na prašinu i vodu s IP68, ispitan u vodi do 3 m na 1 sat.

Zaslon zaštićen s najnovijim Corning® Gorilla® Glass 5

FLIR toplinska kamera: Lepton 

Povećajte mjerljivi raspon temperature scene od -20 °C do 400 °C

Poboljšana aplikacija MyFLIR s prijenosom toplinskih slika uživo

Poboljšana razlučivost FLIR MSX slika

Mjerenje udaljenosti i područja uz pomoć lasera do 10 m

Mjerač VOC-a u kvaliteti unutrašnjeg zraka i senzor vlažnosti

Android™ Oreo (s nadogradnjom na P)

Svijetli FHD zaslon od 5,2”, optimiziran za vanjsku uporabu

Dodirnim zaslonom može se upravljati rukavicama ili mokrim prstima

Baterija velikog kapaciteta od 4500 mAh, kompatibilna s QC4.0

Stražnja kamera od 16 MP, prednja kamera od 8 MP, video od 4 K

4GB RAM, 64GB ROM (proširivo s MicroSD)

Oktajezgreni procesor od 2,2 GHz (Qualcomm Snapdragon 630)

LTE Cat 13, VoLTE, VoWiFi

Poboljšani GPS, BT5.0, NFC, dvopojasni WiFi (2,4 GHz/5 GHz)

Organizirani katalog aplikacija za korisnike čvrstih uređaja

30. travanj 2024 21:58