StoryEditorOCM
KalelargaKAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE DO KRAJA DANA

Zatvoren tunel Sveti Rok, do kraja dana bura će oslabiti

Piše Zadarski.hr
11. ožujka 2017. - 10:15
bura

Na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti djelomice sunčano uz povremeno više oblaka, osobito u Slavoniji, gdje još u početku može pasti vrlo malo kiše. Vjetar slab do umjeren, u prvome dijelu dana ponegdje jak sjeverni i sjeveroistočni.

Na Jadranu umjerena i jaka bura i sjeverac s olujnim i orkanskim udarima, slabjet će u drugome dijelu dana. Najviša temperatura od 8 do 13, na Jadranu između 12 i 17 °C.

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su: A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27, dok ostale skupine vozila prometuju obilazno preko Gračaca i Knina te dalje preko Kistanja i Benkovca prema Zadru ili od Knina prema Splitu-DC1 i DC59, i obrnuto), DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

U nedjelju na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti promjenljiva naoblaka uz sunčana razdoblja, a mjestimice može pasti malo kiše ili pokoj kratkotrajni pljusak, osobito u Slavoniji. Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu umjerena, mjestimice i jaka bura i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od -2 do 3, na Jadranu između 5 i 10. Najviša dnevna od 8 do 12, na Jadranu od 12 do 16 °C.

Početkom sljedećeg tjedna djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano. Vjetar na kopnu većinom slab, u utorak umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, od ponedjeljka i sjeverozapadnjak. Na Jadranu temperatura bez veće promjene, a u unutrašnjosti malo svježije, osobito ujutro.

Ipak, prema kraju sljedećeg tjedna najviše dnevne temperature će iz dana u dan biti sve više.

27. travanj 2024 13:52