StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJSKI INSPEKTORI U AKCIJI

Zadarski Clouseau ulovio dilera, atentatora na psa, napadača s nožem...

Piše Zadarski.hr
7. prosinca 2018. - 12:17
images

Inspektori OU zadarske proteklih su dana dovršili nekoliko ikriminalističkih istraživanja u  kojima su otkrili počinitelje različitih kaznenih djela. Evo ih redom:

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom, od kojeg je u sklopu kriminalističkog istraživanja oduzeto 112 grama droge amfetamina, 16 grama droge „MDMA“ i 2 grama „kokaina“.

Protiv 21-godišnjaka se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, kojeg je sumnjiči da je u utorak navečer u Donjim Raštanama, pucao iz vatrenog oružja kojom prilikom je ozlijedio psa u vlasništvu 23-godišnjaka.

33-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog ubijanja ili mučenja životinja i prijetnje predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Također su proveli kriminalističko istraživanje nad 76-godišnjakom, kojeg je sumnjiči da je jučer u Svetom Filipu i Jakovu, nožem zamahnuo prema 64-godišnjaku u namjeri da ga ozljedi.

76-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u studenom u tri navrata u Pribudiću, otpilio i otuđio više stabala hrasta u vlasništvu šumarije.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv 40-godišnjaka se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

 

28. travanj 2024 09:22