StoryEditorOCM
KalelargaZBOG JAKOG VJETRA

Zabrane i ograničenja u prometu: puše na autocesti A1, između tunela Sveti Rok i vijadukta Baričević te se vozi uz ograničenje brzine

Piše HINA
19. studenog 2022. - 20:00

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, upozoravaju u subotu iz Hrvatskog autokluba.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa, zbog olujnog vjetra, za I skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 metara, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom).

Jak vjetar puše na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između tunela Sveti Rok i vijadukta Baričević i A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić te se vozi uz ograničenje brzine.

Zbog prometnih nesreća prekinut je promet na državnim cestama DC46 Budrovci-Stari Mikanovci i DC205 u mjestu Risvica (općina Kumrovec).

Večeras od 22 sata do 5 sati ujutro bit će zatvorena autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Ogulin i Brinje u oba smjera. Obilazak je čvor Ogulin (A1)-DC42-DC23-čvor Brinje (A1) i obrnuto.

27. travanj 2024 22:49