StoryEditorOCM
KalelargaA NIJE NI VIKEND

Vozili s preko 2,30 promila alkohola u krvi

Piše Zadarski.hr
8. studenog 2019. - 11:55
policija_akcija10-231016

Policijski službenici preksinoć su iza ponoći, u Biogradu, zatekli su 27-godišnjaka kako pod utjecajem alkohola od 2,32 promila upravlja Fiatom zadarskih tablica te je jučer priveden uz optužni prijedlog na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Iste večeri, na brzoj cesti D-424, 45-godišnji vozač Forda, također zadarskih registarskih oznaka, upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola od čak 2,37 promila, izazvao prometnu nesreću slijetanjem s kolnika. Priveden je optužni prijedlog na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

U ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru, sinoć oko 18.20 sati, policijski su službenici mobilne jedinice MUP-a, zatekli su 26-godišnjaka kako upravlja osobnim vozilom u vrijeme izrečene zabrane upravljanja te nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

A jučer ujutro, u 11.20 sati, u ulici Hrvatskog sabora u Zadru, policija je zaustavila tri godine mlađeg muškarca kako upravlja motociklom prije stjecanja prava na upravljanje. Uz optužni prijedlog 23-godišnjak je priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Iz policije ponovo upozoravaju vozače kako će od danas pa do 12. studenog  na području PU zadarske biti pojačani nadzor svih sudionika u prometu, a posebno vozača motornih vozila s obzriom da proslavu blagdana Sv. Martina.

 

 

 

28. travanj 2024 18:58