StoryEditorOCM
KalelargaFINANCIJSKA POTPORA

Uručena donacija OVB Charity Hrvatska Udruzi za Down sindrom Zadarske županije

Piše M.K.
18. prosinca 2023. - 15:49

U petak, 15. prosinca OVB Charity Hrvatska uručila je donaciju Udruzi za Down sindrom Zadarske županije.

Donaciju su uručili Ivica Ljoljo, predsjednik OVB Charity Hrvatska i Ivana Beljo Pribanović, Regionaldirektor za OVB Hrvatska. Ispred udruge za Down sindrom Zadarske županije donaciju je primila ravnateljica Udruge Suzana Periša, uz prisustvo brojnih članova Udruge te njihovih obitelji.

„Uručenje ove donacije nastavak je dugogodišnje predanost tvrtke OVB Hrvatska, koja kroz OVB Charity već dugi niz godina potvrđuju svoju predanost društvenoj odgovornosti. Specifičnost OVB Charity Hrvatska je ta što su u donacije osobno uključeni zaposlenici i suradnici OVB-a Hrvatska, bilo kroz financijsku potporu ili kroz svoje znanje i vještine, pod motom „Zajedničkim snagama postići više“. Drago nam je što smo zajedno sa članovima Udruge za Down sindrom obilježili ove trenutke zajedništva, solidarnosti i podrške“, istaknuo je Ljoljo prigodom uručenja donacije.

image

Donacija za Udrugu down sindrom

Ovb Charity Hrvatska/Slobodna Dalmacija

U ime Udruge za Down sindrom prisutnima se obratila ravnateljica Udruge Suzana Periša, koja je zahvalila OVB Charity Hrvatska i napomenula da će im ova donacija u predblagdansko vrijeme omogućiti daljnji razvoj njihovim programa i aktivnosti Udruge.

28. travanj 2024 06:44