StoryEditorOCM
KalelargaOVIH DANA

U Zadru i okolici kralo se što se stiglo: zlatni nakit, novac, električne tende, fotoaparati...

Piše PU ZD/zadarski.hr
15. rujna 2020. - 09:35

Ovih se dana naveliko kralo u Zadru i okolici. Tako je u nedjelju, poslijepodne na Krešimirovoj obali u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 81-godišnjakinje odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Jučer poslijepodne je pak u Biogradu, na parkiralištu, nepoznati počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 44-godišnjeg državljanina Austrije odakle je otuđio novac. Materijalna šteta također iznosi više tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog Teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak, na Viru, nepoznati je počinitelj s broda u vlasništvu 62-godišnjeg državljanina Njemačke otuđio električnu tendu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

U nedjelju poslijepodne na Forumu u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio je fotoaparat u vlasništvu 35-godišnjeg državljanina Poljske.

Jučer je pak, u ulici Andrije Alešije u Zadru, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće u vlasništvu 80-godišnjakinje otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja državnom je odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

26. travanj 2024 12:41