StoryEditorOCM
KalelargaREAKCIJA POLICIJE

"Utvrđuje se je li bilo prekoračenja ovlasti u Korlatu, ali zasad, osim povišenog tona jednog policajca, za to nema ozbiljnijih pokazatelja..."

Piše B.S.
17. kolovoza 2020. - 13:31

Nakon što je objavljena video snimka policijskog postupanja u Korlatu zbog čega su privedena trojica mladića iz policije su odgovorili kako je u tijeku je utvrđivanje svih relevantnih činjenica u svezi navedenog događaja. Tom prilikom je jedan policijski službenik lakše ozlijeđen dok druge osobe prema kojima se uredovalo nisu ozlijeđene.

- Napominjemo kako je u svezi događaja provedeno kriminalističko istraživanje nad tri osobe, koje se sumnjiče za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, a jedna od njih i za kazneno djelo prijetnje, dok su dvije osobe uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira privedene na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Po okončanju provjera i utvrđivanja svih okolnosti, pravovremeno ćemo izvijestiti javnost - rekli su u zadarskoj policiji gdje navode kako nitko osim policajca tijekom inicidenta nije ozlijeđen. 

- Sve se utvrđuje, kao i to jeli bilo prekoračenja ovlasti, ali zasad, osim povišenog tona jednog policajca nema ozbiljnijih pokazatelja koji to govore - kažu u policiji.

28. travanj 2024 10:21