StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJA JUTROS PROVODI OČEVID U NEVIĐANIMA:

U požaru izgorjela dva kombija u vlasništvu 49-godišnjaka!

Piše IN, LB
4. rujna 2019. - 10:48
pozar

U jutarnjim satima u srijedu započeo je očevid na požarištu u Pakoštanima, potvrdili su iz zadarske policije.

Dojavu o požaru na otvorenom prostoru dobili su sinoć oko 20,40 sati. Izgorio je kombi marke mercedes, neregistrirani, kao i kombi peugeot zadarskih registracija, oba u vlasništvu 49-godišnjaka.

Prava je sreća da nije došlo do eksplozije plinskih boca, koje su bile u zapaljenom kombiju. Vlasnik je unutra imao 20-ak boca i druge artikle.

 

NOVO 22.40

Požar u Neviđanima na otoku Pašmanu izgašen je oko 21.20 sati, potvrdili su nam u zadarskoj policiji. U požaru su igorjela dva kombi vozila. Ona su se nalazila pored obiteljske kuće koja vatrom ipak nije zahvaćena, kao što su nam bili javili naši čitatelji. U blizini kombi vozila bile su plinske boice, ali na sreću do njihove eksplozije nije došlo.

Druge meterijalne štete u požaru nije bilo, niti je itko ozlijeđen.

Policijskim očevidom utvrdit će se uzrok požara na dva kombi vozila.


Veliki požar izbio je oko 20.30 sati u pored obiteljske kuće u mjestu Neviđane na otoku Pašmanu.

Prema informacijama naših čitatelja, najprije se čula snažna eksplozija, a potom je počeo sukljati plamen koji je zahvatio kuću i dvorište u kojem se navodno nalaze boce plina.

U zadarskoj policiju su nam potvrdili da su u 20.42 dobili dojavu vatrogasaca iz Neviđana o izbijanju požara na obiteljskoj kući te da vatrogasci još uvijek gase vatru.

- Kad naše kolega utvrde što se događa dobit ćete više informacija – kazali su nam u zadarskoj policiji.

30. travanj 2024 15:14