StoryEditorOCM
KalelargaBLIŽI SE LJETO I SEZONSKI KRIMINAL

Turisti na udaru zadarskih lopova - kradu im novčanike, opremu, dokumente...

Piše IN
16. svibnja 2017. - 16:53
torbica_kradja2-301211

U ponedjeljak, u Ulici Rikarda Katalinića Jeretova i na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s dokumentima i novcem u vlasništvu 43-godišnjaka i američke državljanke.

U ponedjeljak, u Ulici Mihe Klaića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio torbu s novcem, dokumentima i mobitelom u vlasništvu 62-godišnjakinje ukupne vrijednosti nekoliko stotina kuna.

U nedjelju, u ugostiteljskom objektu u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s utrškom od nekoliko stotina kuna.

U nedjelju, na Trgu sv. Stošije u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu kineskog državljanina ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda, u Islamu Grčkom, nepoznati je počinitelj provalio u garažu u vlasništvu 55-godišnjakinje te otuđio alat vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda, u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i novac.

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U petak, u ugostiteljskom objektu na Narodnom trgu u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio torbicu s manjim novčanim iznosom i mobitelom u vlasništvu 85-godišnjakinje.

U petak, u ugostiteljskom objektu u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio torbu s novcem, dokumentima i mobitelom u vlasništvu kineske državljanke ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U proteklih nekoliko dana, u parfumeriji na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio kozmetičke proizvode vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U proteklih nekoliko mjeseci, u Pagu, nepoznati je počinitelj, iz dvorišta u vlasništvu 61-godišnjakinje, otuđio aluminijska dvorišna vrata vrijedna nekoliko tisuća kuna.

27. travanj 2024 20:09