StoryEditorOCM
KalelargaOČEVID JOŠ TRAJE

Tragedija na Dalmatini izazvala kaos: autocesta zatvorena, kolone kilometarske. Poginuli su motociklisti zd registracija, vozač kombija je pobjegao

Piše Dalmacija SD
26. listopada 2023. - 14:20

Tragedija na autocesti A1 kod Gospića u kojoj su rano jutros poginule dvije osobe izazvala je totalni kaos u prometu u smjeru Dalmacije.

Zbog otklanjanja posljedica nesreće i očevida još uvijek je zatvorena Dalmatina u smjeru Zadra, Šibenika i Splita. Promet je prekinut između čvorova Gospić i Gornja Ploča, ali mnogi se na autocestu priključuju u čvoru Sveti Rok.

Kolona na izlazu s Dalmatine kod Gospića je duga oko tri i pol kilometra, a proteže se i dalje prema gradu. Povremeni zastoji su i na državnoj cesti između Gospića i Svetog Roka.

U nesreći su smrtno stradala dvojica Nepalaca, koji su vozili motocikl zadarskih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći su su sudjelovali kombi i motocikl. Poginule osobe bile su na motociklu zadarskih registarskih oznaka čiji je vlasnik državljanin Nepala rođen 1997. godine, no ne zna se je li on bio na motociklu. Tijela su u neprepoznatljivom stanju.

Vozač kombija ogulinskih registracija je, prema dostupnim informacijama, pobjegao s mjesta nesreće.

Kada je pokosio motocikl, vozač kombija nije odmah stao, već ih je vukao gotovo 300 metara prije zaustavne trake.

27. travanj 2024 02:01