StoryEditorOCM
KalelargaSAMO ŠTO NIJE

Šest ponuda odbijeno: "Kameni zid" pred poslom od 4 milijuna kuna za uređenje prostora Doma zdravlja u Poliklinici

Piše Iva Ivanac
14. veljače 2021. - 11:07

Dom zdravlja Zadarske županije odabrao je izvođača radova koji bi trebao urediti njihov prostor unutar Poliklinike. Prostor koji će odabrani izvođač urediti je u roh-bau stanju. 

Nakon što je krajem siječnja za ovaj posao stiglo devet ponuda, njih čak šest bilo je odbijeno. Jedna ponuda je zbog neusklađenosti s uvjetima dokumentacije označena kao nepravilna te je zbog toga obijena dok je ostalih pet označeno neprihvatljivim zbog iznosa većeg od procijenjene vrijednosti. 

Procijenjena vrijednost radova ovog posla bila je 3,6 milijuna kuna. 

Kao ekonomski najpovoljnija ponuda za Dom zdravlja bila je ona tvrtke "Kameni zid d.o.o." iz Drniša iznosa 3,2 milijuna kuna bez PDV-a, odnosno 4,03 milijuna kuna s PDV-om. 

Rok za žalbe na odabir najpovoljnije ponude je u tijeku, a ako ne bude žalbi Dom zdravlja će potpisati ugovor s najpovoljnijim izvođačem. 

Rok za izvedbu radova u Poliklinici je devet mjeseci od potpisa ugovora s odabranim izvođačem. 

Podsjetimo kako se Dom zdravlja zbog uređenja novih prostora u Poliklinici, koji se prostiru na 450 kvadrata, morao kreditno zadužiti. Dom zdravlja je nove prostore u Poliklinici zakupio po simboličnoj cijeni od jedne kune, ali su se pritom obvezali sami snositi troškove režija. 

U zgradi Poliklinike će se iz Mažuranićeve ulice preseliti šest ginekoloških i pedijatrijskih ambulanta.  

05. svibanj 2024 17:15