StoryEditorOCM
KalelargaNAJAVLJUJU I JOŠ NIŽE CIJENE KARATA:

Ryanair uvodi nove linije iz Zadra – lete za Hamburg, Koln i Nurnberg

Piše Zadarski.hr
17. listopada 2018. - 16:02
ryanair

Ryanair najavljuje nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nurnebergu i to dva puta tjedno od travnja. Uz najnoviju prašku rutu, nove linije dio su Ryanairovog Ljetnog rasporeda za Zadar 2019. koji će uskoro biti najavljen.

Korisnici od sada mogu uživati ​​u još nižim cijenama i najnovijim "Always Getting Better" poboljšanjima, uključujući:

-Smanjena naknada za predanu (checked-in) prtljagu - Euro25 x 20kg za predanu prtljagu, Euro8 x 10kg za predanu prtljagu

-10 posto popusta na Ryanair sobe s Travel Card

-„Try Somewhere new" - platforma za putovanja na Ryanair.com

Ryanair će uskoro otkriti puni Ljetni raspored letova za Zadar 2019. Kako bi proslavio nove linije prema Njemačkoj, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019.

Ryanairova izvršna direktorica za prodaju i marketing Ivana Hanjs, izjavila je:

-Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje tri nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nurneburgu. Letovi kreću u travnju te će se odvijati dva puta tjedno kao dio našeg Ljetnog rasporeda za 2019. Naši korisnici u Hrvatskoj već sada mogu rezervurati karte do ovih triju novih aerodroma, sve do listopada 2019. Naš potpun raspored letenja će uslijediti. Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo milijun sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019. Karte su dostupne za prodaju do ponoći u petak 19. listopada, navaljuje Hanjs.

10. svibanj 2024 04:42