StoryEditorOCM
KalelargaSKROZ IZVAN SEBE

Rastrojeni 37-godišnjak divljački nasrnuo na zaštitara, srušio ga i udarao rukama i nogama na tlu, potom napao i policajca, jedva su ga svladali...

Piše M.K.
27. lipnja 2023. - 10:32

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kaznena djela Teška tjelesna ozljeda i Prisila prema službenoj osobi.

Sumnjiči ga se da je jučer, 26. lipnja oko 3.25 sati u Zadru u Ulici Akcije Maslenica na ulici ispred trgovačkog centra, u vidno rastrojenom stanju prišao 37-godišnjem hrvatskom državljaninu, zaštitaru, kojeg je bez povoda fizički napao, srušio na tlo te ga nastavio udarati rukama i nogama po tijelu, te je 37-godišnjak u pogodnom trenutku uspio pobjeći i udaljiti se.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja 34-godišnjak se pokušao udaljiti te je pružao aktivni otpor, nakon čega su nad njim uporabljena sredstva prisile.

Liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar pružena je 37-godišnjaku gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

U Opću bolnicu Zadar odveden je i 34-godišnjak koji je tijekom liječničke obrade nekontrolirano vikao i galamio te fizički nasrnuo na policijskog službenika kojeg je pri tom lakše ozlijedio, sprječavajući ga u obavljanju službene radnje.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda i Prisila prema službenoj osobi, protiv 34-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

02. lipanj 2024 12:03