StoryEditorOCM
KalelargaBLAGDANI

Raspored blagdanskih misa - polnoćku u katedrali predvodi nadbiskup Milan Zgrablić

Piše Zadarski.hr
23. prosinca 2023. - 14:16

Zadarski nadbiskup Milan Zgrablić na Badnjak, u nedjelju, 24. prosinca, predvodit će misu polnoćku u 24,00 sata u katedrali sv. Stošije u Zadru, a misno slavlje na svetkovinu Božića u ponedjeljak, 25. prosinca, u katedrali sv. Stošije u Zadru u 11 sati..

Na blagdan sv. Stjepana, u utorak, 26. prosinca, nadbiskup Zgrablić predvodi svečano misno slavlje u crkvi sv. Šime u Zadru s početkom u 18,00 sati, a na Staru godinu, u nedjelju, 31. prosinca, misu zahvalnicu sa svečanim Tebe Boga hvalimo za proteklu građansku godinu, u katedrali sv. Stošije u Zadru u 18,00 sati.

Na svetkovinu Bogorodice Marije i Svjetski dan mira, u ponedjeljak, 1. siječnja, koncelebrirano misno  slavlje je u katedrali sv. Stošije u Zadru u 11 sati, a na svetkovinu Bogojavljenja, u subotu, 6. siječnja, koncelebrirano misno  slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru u 11 sati takošer predvodi nadbiskup Zgrablić.

U subotu 6. siječnja počinje Devetnica u pripremi za proslavu svetkovine sv. Stošije, zaštitnice Zadarske nadbiskupije i naslovnice zadarske katedrale.

28. travanj 2024 09:22