StoryEditorOCM
KalelargaSAGA SE NASTAVLJA

Prozvani ministar Šime Erlić: Sa Živkovićem sam korektno surađivao u gradskoj upravi, ne znam s kojim motivom me sad uvlači u svoju priču

Piše L.B.
31. svibnja 2023. - 18:40

- Ne znam s kojim me motivom Mario Živković nakon toliko vremena javno proziva. S njim sam korektno surađivao u zadarskoj gradskoj upravi, nikad me nije upozorio da nešto ne valja, niti smo imali bilo kakav sukob. Stoga zaista ne znam njegove motive za današnji istup - kratko je komentirao ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić. Njega je danas, kako smo izvještavali,  prozvao Mario Živković, suspendirani djelatnik zadarske Gradske uprave, nedavno nepravomoćno osuđen, da s Grozdanom Perić stoji iza za politički montiranog procesa s ciljem njegovog micanja iz Odsjeka javne nabave.

- Tu se radi o Kneževoj palači, velikom projektu koji je bio pod iznimno velikom lupom javnosti i prošao sve revizije, kako u Hrvatskoj, tako i one europske. Na Gradskom vijeću projekt je prošao niz rasprava. Što je sada Mariju Živkoviću sporno, nakon sedam godina, i zašto me uvlači u svoj svoj problem i pravosudni proces, jednostavno ne znam - zaključio je Erlić. 

26. travanj 2024 20:20