StoryEditorOCM
KalelargaLAKŠE OZLJEDE

Pretučena dva radnika Nasada jer su kosili i 45-godišnjaku zašporkali motocikl!? U Maraska parku su ih gađali iz zračne puške...

Piše Zadarski.hr
9. svibnja 2023. - 13:39

Na Branimirovoj obali su napadnuta dva radnika „Nasada”: kosili su travu, pa je dio pokošene trave završio na motociklu 45-godišnjeg Zadranina kojega je to toliko razbjesnilo da je fizički nasrnuo na radnike i obojicu lakše ozlijedio. U Nasadima su konsternirani napadom na dvojicu starijih radnika za koje njihove kolege kažu da su i vrhunski vrtlari i kvalitetni ljudi koji su već u ozbiljnim godinama.

-Na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru jučer je priveden 45-godišnjak zbog naročito drskog ponašanja. Sumnjiči ga se da je 5. svibnja na Obali kneza Branimira fizički napao dvojicu djelatnika gradske komunalne tvrtke dok su kosili travu. Napadnutim muškarcima pružena je liječnička pomoć te su zadobili lakše tjelesne ozljede, obavijestili su medije iz Policijske uprave zadarske.

U Nasadima kažu da napadi na njihove zaposlenike nisu tako česta pojava, ali im se znalo dogoditi da radnike pri uređenju Maraska parka netko gađa – zračnom puškom!?

01. svibanj 2024 08:17