StoryEditorOCM
KalelargaRUGA SE SOVA SJENICI

Pogledajte kako TZ Ravni kotari sprdaju Zadar na svojim stranicama - prikazuju ga kao "pizza cut city", istovremeno benkovačka sela čame u mraku

Piše Zadarski.hr
18. ožujka 2023. - 20:37

Turistička zajednica Ravni kotari koju uspješno vodi direktor Vanja Čvrljak, često promiče turističku ponudu u zaleđu Zadra, dobru hranu, ekološke proizvode, lijepu prirodu...

U zadnje vrijeme učestala je postala sprdnja na njihovim društvenim stranicama na račun Turističke zajednice grada Zadra koju vodi direktor Mario Paleka, potvrđen i u novom mandatu.

image

Fotomontaža TZ Ravni kotari

Tz Ravni Kotari/Slobodna Dalmacija

U fotomontažama se iz Benkovca sugerira da je Zadar "pizza cut city" koji nema što ponuditi turistima osim jeftine hrane i zabave. Čak je i veliki Pozdrav Suncu montiran kao - ogromna pizza.

Istovremeno, u benkovačkim selima čame u mraku jer tamošnji gradonačelnik isključuje javnu rasvjetu, ali ne u svom selu Korlatu i Benkovcu, pa se ostali mještani osjećaju kao da žive u pravom srednjem vijeku.

Jedan od komentatora je napisao "u Zadru barem imaju rasvjetu nakon 23 h", a drugi "o jadna vam kvasina al nas sramotite..."

image

Fotomontaža TZ Ravni kotari

Tz Ravni Kotari/Slobodna Dalmacija

Zapravo, sve se svodi na onu - rugala se sova sjenici...

28. travanj 2024 08:00