StoryEditorOCM
Kalelarga"MIRISNI LOPOV"

Osumnjičen za više krađa u zadarskim trgovinama - otuđivao razne artikle, najviše parfeme, ukupna šteta preko 2.500 eura

Piše M.K.
5. prosinca 2023. - 10:35

Policijski službenici Policijske postaje Zadar su dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađe.

Sumnjiči ga se da je u proteklom razdoblju od rujna do prosinca mjeseca ove godine u najmanje jedanaest navrata iz zadarskih trgovina otuđivao razne artikle, najviše parfeme, a ukupna materijalna šteta pričinjena imovinskim kaznenim djelima se procjenjuje na preko 2.500 eura.

Tako se sumnjiči da je 3. studenog u Zadru, iz poslovnice trgovačkog društva na Širokoj ulici otuđio tri parfema, a da je 11. studenog iz trgovine u sklopu trgovačkog centra na ulici Put Murvice otuđio dva parfema i pribor za brijanje.

Nadalje, da je 13. studenog iz trgovine u ulici Bleiburških žrtava otuđio tri ženska parfema, dok je 23. listopada iz trgovine na Relji također otuđio tri vrijedna parfema.

Isto tako sumnja se da je tijekom rujna na Širokoj ulici u pet navrata ulazio u trgovinu iz koje je otuđio 13 komada raznih parfema, a iz trgovina na Obali kneza Branimira i na ulici Dalmatinskog sabora je otuđivao razna sredstva za higijenu i sredstva za pranje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 32-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

27. travanj 2024 18:08