StoryEditorOCM
KalelargaNEMA ZAINTERESIRANIH

Objavljene ponude za interijer Providurove palače, projektiraju se i opremaju kafeterija i garderoba

Piše Iva Ivanac
26. rujna 2022. - 18:28

Objavljene su pristigle ponude na natječaj za posljednje dvije faze opremanja interijera Providurove palače. Na natječaj su pristigle tri ponude, a procijenjena vrijednost iznosila je 1,5 milijuna kuna (bez PDV-a). 

Natječaj za posljednje dvije faze opremanja interijera Providurove palače bio je podijeljen u pet grupa: Građevinsko-obrtnički radovi (465.060,00 kn bez PDV-a), Elektroinstalacije – rasvjeta (110.000,00 kn bez PDV-a), Tipska i ugradbena oprema (317.700,00 kn bez PDV-a), Ovlaživači zraka (87.274,00 kn bez PDV-a) i Reflektori (513.400,00 kn bez PDV-a). 

Za grupu 3 "Tipska i ugradbena oprema" stigle su dvije ponude. Ekonomski najpovoljnija ponuda je tvrtke Con-Formo iz Osijeka i iznosi 271.972,00 kuna, druga ponuda je od tvrtke Ćemelić iz Zagreba i iznosi 305.119,00 kuna. 

Za grupu 5 "Reflektori stigla je jedna ponuda tvrtke Random iz Splita i iznosi 663.000,00 kuna.

Ostale grupe radova nisu dobile ponude.  

Predmet ove faze je projekt interijera kafeterije te opremanje dijela ostalih prostora Providurove palače. Uređuje se interijer kafeterije i garderobe te se prostori palače opremaju tipskom i ugradbenom opremom. Prostor namijenjen kafeteriji i garderobi nalazi se u prizemlju Providurove palače, neposredno uz centralni hol te je izveden do roh bau faze. Projektom interijera prostor se dijeli na prostor kafeterije s priručnim skladištem i prostor centralne garderobe za posjetitelje.

Ovim projektom planirana je dodatna oprema dijela ostalih prostora Providurove palače. Sve izložbene dvorane opremaju se šinskim LED reflektorima (ugradbene šine već su postavljene u spuštene stropove izložbenih dvorana). Između polivalentne dvorane i komunikacijskog hodnika na drugom katu postavlja se zastor za zamračivanje. Za potrebe ovlaživanja zraka u izložbenim dvoranama, ugrađuju se elektroparni ovlaživači u postojeće klima komore.

Odabrana tvrtka će opremu morati dostaviti u roku od 120 radnih dana od dana uvođenja u posao. 

Zbog kašnjenja ovog natječaja, odnosno opremanja Providurove palače odgođeno je i postavljanje umjetnina Nacionalnog muzeja moderne umjetnosti. 

04. svibanj 2024 05:59