StoryEditorOCM
KalelargaSCENA NA FORUMU

Novinar Margetić pitanjima ‘zaskočio‘ premijera Plenkovića

Piše Iva Ivanac
20. lipnja 2020. - 18:31

Premijera Andreja Plenkovića koji je u subotu poslijepodne posjetio Nin, a potom i Zadar, prilikom ulaska u Zadarsku nadbiskupiju dočekao je i novinar Domagoj Margetić. Novinar Margetić, koji već nekoliko dana boravi u Zadru, premijera Plenkovića je upitao 'vlada li Zadrom Kalmetina mafija?'. Premijer na prozivke i pitanja nije odgovarao nego je u tišini ušao u zgradu nadbiskupije. 

Novinari nisu smjeli nazočiti potpisivanju ugovora o uvjetima financiranja stalne izložbe crkvene umjetnosti u Zadru, već su samo smjeli snimiti početak sastanka. Ipak, Margetiću je bio uskraćen ulazak u zgradu nadbiskupije. Ostao je ispred zgrade čekati kraj sastanka ne bi li ponovno pokušao 'uhvatiti' premijera. Za to je vrijeme ispitivao glasnogovornika HDZ-a Zoltana Kaboka zbog čega mu je ulazak u zgradu nadbiskupije uskraćen. Nakon završetka sastanka, premijer je izašao iz zgrade nadbiskupije i nije se puno obazirao na Margetićeva pitanja već je pohitao prema svom vozilu.  

Podsjetimo kako je nedavno zbog Margetićevih 'upada' političarima trebala reagirati i policija i to u slučaju predsjednika Gradskog vijeća dr. Zvonimira Vrančića

07. lipanj 2024 04:14