StoryEditorOCM
KalelargaGRADONAČELNIK DUKIĆ REAGIRA NA IZJAVE SVETKA ĆUSTIĆA

Neću ulaziti u medijske rasprave ali nisam rekao da je meni svejedno jesi li ti u NK Zadru ili Reno Sinovčić!

Piše IN
3. srpnja 2019. - 17:10
potpisivanje19-140619

Gradonačelnik Branko Dukić uputio je reagiranje na izjave smijenjenog predsjednika NK Zadar Svetka Ćustića. Prenosimo ga u cijelosti:

Nisam uopće sudjelovao na sjednici Nadzornog odbora, a kamo li da sam rekao takvo nešto ("Meni je svejedno jesi li u NK Zadru ti ili Reno Sinovčić", op. zadarski.hr.). Usprkos osobnim napadima poštujem gospodina Svetka Ćustića kao osobu kao i sve što je prošao i neću ulaziti u medijske rasprave s njim. Niti je to dobro za NK Zadar, niti za gospodina Ćustića, a mislim da svi kojima je stalo do NK Zadra ne očekuju od nas medijsku sapunicu i prepiske nego da stavimo ego po strani i da svatko preuzme odgovornost u skladu s ovlastima i rezultatima.

Klub ima Nadzorni odbor, Nadzorni odbor sukladno izvještaju  i svojem viđenju donio odluku. Kazao sam kako nismo zadovoljni stanjem u klubu, ali ne vjerujem da itko je. Za Grad je presudno da se financijama kluba upravlja odgovorno, transparentno i u skladu s propisima RH.

Drugi cilj je da se što veći broj djece u Zadru bavi nogometom na što boljoj razini, a ako je pri tom moguće ostvariti i sportski rezultat to je svakako poželjno. Grad Zadar je u prethodnom razdoblju, pa će tako i u budućnosti ispunjavati preuzete obaveze prema Klubu. Primamo na znanje odluku Nadzornog odbora, no inzistirat ćemo da nas se redovito izvještava o provođenju nabrojenih ciljeva.

28. travanj 2024 05:23