StoryEditorOCM
KalelargaDETALJI SUKOBA

Nasilje u Biogradu: automobilom pregazio - bivšu djevojku, njezinog novog partnera i njegovu majku!

Piše B.S.
29. siječnja 2024. - 11:18

U teškoj nesreći u Biogradu, 47-godišnjak je, prema prvim informacijama, u subotu navečer u dvorištu obiteljske kuće automobilom pregazio bivšu djevojku, njezinog novog partnera i njegovu majku. 

U nasilničkom činu teške je ozlijede zadobila 57-godišnjakinja. Nakon što joj je pružena liječnička pomoć u zadarskoj Općoj bolnici nalazi se izvan životne opasnosti. Bivša djevojka 47-godišnjaka i njezin novi 36-godišnji partner lakše su ozlijeđeni. 

Prije nasilničkog čina, 29-godišnjakinji, 36-godišnjaku i 57-godišnjakinji prijetio je smrću, nakon čega je ih u vožnji unatrag iz dvorišta udario automobilom i otišao. Povod su bile ljubavne razmirice jer je 47-godišnjak  u prethodna tri mjeseca 29-godišnjakinji slao poruke uznemiravajućeg sadržaja.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 47-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava zbog dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, prijetnje i nametljivog ponašanja predana je državnom odvjetništvu.

 

 

 

27. travanj 2024 19:47