StoryEditorOCM
KalelargaNOVO REAGIRANJE

MPB: Nakon potrage za autorom murala fašistom, Radeta je valjda u Zagrebu u potrazi za krovarima fašistima u čemu mu pomažu kolege iz SDP-a

Piše Zadarski.hr
2. veljače 2024. - 08:55

Nakon što je Forum mladih SDP-a jučer prozvao Marka Pupića Bakrača, a Akciju mladih nazvao Akcijom tupih, dobili smo reakciju MPB-a koju objavljujemo u cijelosti. 

Poštovani, valjda je moja objava isprovocirala nekog iz SDP-a na reakciju. Kažem nekog jer je pamflet nepotpisan, odnosno potpisan kao Forum mladih. Nisu valjda svi ti mladi SDP-ovci (ukupno njih dvojica) zajedno tipkali po tipkovnici? Ili jesu? Ili je možda to učinio sam Radeta budući da se u tekstu koristi njegova sintagma akcija tupih.

Ne znam što je gore da ga ti mladi kopiraju ili da on piše Priopćenja potpisujući se u njihovo ime. Na što je sve spreman i kakvim provokacijama se služi ne bi li ušićario malo pažnje i koji politički poen zorno pokazuje u posljednje vrijeme iz dana u dan.

Radi se o političkom šibicaru najniže vrste. Moja objava je šaljivog karaktera aludirajući da Radeta nakon potrage za autorom murala fašistom valjda je u Zagrebu u potrazi za krovarima fašistima u čemu mu pomažu kolege Grbin i Ahmetović. Jer to je njegov isključivi politički diskus uz držanje štange HDZ-u u Zadru.

Njega ne zanima kriminal, korupcija, okupiranje institucija od strane vladajućih, ne zanima ga sadašnjost i budućnost nego isključivo isforsirane konfrontacije oko prošlosti.  

Srdačan pozdrav

Marko Pupić Bakrač

26. travanj 2024 19:54